Kohta lähdetään

Kohta lähdetään…siis keikalle Mäntsälään (30.8) ja tulikin mieleeni, että mitenköhän se laulaminen onnistuu maskien kanssa? Ai niin, se olikin suositus, ei pakotus…vähän jo säikähdin. No, tuttu tuote sinänsä kun olen töissä firmassa, joka myy tukkureille Suomeen niitä valtavia määriä ja olen niitä ollut siis pakkaamassa.

Kertakäyttöinen maski

Hyvä asia että ollaan varovaisia, eikä otettu oppia naapurimaasta Ruotsista, niinkuin tavallisesti. Meillä on hyvä tämä turvaväli, harvassa kun asutaan ja meitä on vähän. Toista se on Leningradissa, anteeksi Pietarissa, yhdessä kaupungissa yli 7 miljoonaa kansalaista…siinä pitää jo yskäistä varovasti. Tuo Leningrad tuossa lipsahti, viimeksi kun kävin siellä puolen rajaa, se oli sen niminen. Niin, onhan siitä jo aikaa vierähtänyt…vaikka se on noinkin lähellä meitä (197km).

Mutta nyt on Mäntsälä mielessäin, Mäntsälä mielessäin lauloi Kake Singerskin aikoinaan. Mäntsälästä ilmoittivat ja toivottivat kovasti tervetulleeksi 2 viikon päästä. Ja siellähän me sitten tavataan, tervetuloa kaikki!

Mäntsälässä asuu noin 21 000 ihmistä ja sen pinta-ala on noin 600 km².