Mäntsälän keikka 30.8.2020

Mäntsälässä tuli käytyä. Lähtö aamulla klo 7 aikoihin, elikkä herätä piti jo kukonlaulun aikaan. Vettä satoi lähtiessä ja matkallakin, mutta onneksi se ei meitä haitannut.

Perille päästyämme kamat pystyyn lavalle, eli mikrofonit ja piuhat kiinni, ständit kitaristille ja pianistille, muut pitävät käsissään. Kirjat, nuotit, sanat ja laput järjestykseen. Stemmat läpi vielä kertaalleen, ainakin ne epävarmemmat. Saundtsekit viivästyy kun teknisiä ongelmia, porukkaa alkaa tulemaan paikalle…kello lähestyy yhtätoista. Äänentarkistukset jatkuvat laulun merkeissä ja näin tilaisuus alkoi ikäänkuin lennossa. Konserttimainen tilaisuus jatkuu muutamilla lauluilla ja bändin esittely. Kansa seisomaan ja vähän venytellään, ettei nukahdeta penkkiin. Yhteislaulu ja Garissim team jatkaa muutamilla lauluilla…

Tilaisuuden loppuvaiheessa Pertti Simola puhuu mielenkiintoisesta aiheesta, kuinka kaikkea ei voi mitata. Ei kellolla, ei rahalla, eikä edes mittanauhalla.

Laulajat laulavat vielä lopuksi pari laulua. Näin niitä tuli yhteensä 14 laulua. Paikalla oli kuulijoita 43. Paljon tuli kiitosta ja se on mukavaa kun tykkäsivät. Se lämmittää meidän mieltä.

Lähdimme kohti Lappeenrantaa Helmi-Simpukan kautta, sillä nälkä oli jo tullut vieraaksemme.

Maittavan ja tuhdin lounaan jälkeen, jatkoimme kohti itää. Kotona olimme klo 16.30 paikkeilla. Kiitämme kaikkia tästä mukavasta ja antoisasta päivästä. Siunattua alkavaa viikkoa kaikille.

Scroll Up