Korona

Korona voitettu? Täällä Lappeenrannassa tapauksia on ollut vähän (18) ainakin tällä hetkellä, kun rajat ovat käytännössä olleet kiinni, eikä hirmuista tunkua ole idästä päin. Mutta tilannehan voi räjähtää jos kaikki normalisoituu jossain vaiheessa.

Nyt kun mennään loppukesää kohden ja syksykin jossain vaiheessa alkaa, alkaa keikatkin. Johan tässä varmasti kaikki artistit ovat jo malttamattomana oven kynnyksellä oveen nojaten jo lähdössä ja niinhän Garissimteamikin kovasti odottaa ensimmäistä keikkaa Koronan jälkeen, joka on näillä näkymin Mäntsälässä elokuun lopulla (30.8). Toivottavasti väkeä tulee paikalle ja muistetaan turvaväli ja pestään kädet.

Tuli tuosta turvavälistä mieleen kun päivänä yhtenä olin lenkkisaunassa ja siellä eräs mies oli niin ahdistunut tästä turvavälistä, jota muistutettiin saunan ovellakin; muista 1,5m turvaväli! Hän kertoi miten ennen sai olla rauhassa, mutta nyt pitäisi olla niin lähellä toista ihmistä ;-D. Totta, täällä Suomessa asumme harvassa ja ei ole mitään ongelmaa verrattuna miljoonakaupunkeihin ja maihin joissa on ihmisiä kuin pipoa, siellä ollaan joka paikassa kiinni toisen kyljessä.

Tsemppiä kaikille kaikesta huolimatta ja nähdään keikalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *