Kotkassa ilman siipii

Heips taas, pitkästä aikaa. Aika kuluu nopiaan, niinkuin keikatkin. Eilen 18.9. oltiin tosiaan Kotkassa, Kaivokatu 10:ssä pitämässä Musiikkijumalanpalvelusta klo 11. Parisen tuntia meni aika äkkiä laulujen, välispiikkien ja Pertti Simolan puheessa. Tilaisuuden aloitti Kari Hänninen joka vei meidät lopuksi syömään todella herkullista ruokaa, Ravintola Canttiiniin.

Garissim team ja Kari Hänninen (takaa vasemmalla)

Tilaisuudessa oli 50 kuulijaa ja äkikseltään näytti, että he tykkäsivät lauluistamme ja puheistamme. Miksaus onnistui mielestämme nappiin, kiitos siitä paikalliselle miksaajalle. Miksaajalla riitti hommia, sillä olihan meillä puheitten lisäksi 13 biisiä. Biisien tekijöitä oli Suomesta, Ruotsista, USA:sta ja Ukrainasta, tuosta maasta joka on tänä päivänä valtavassa ahdingossa ja koko maailman seurannassa median ja netin välityksellä. Ukrainasta tulee kauniita lauluja ja niitä meillä on ohjelmistossa jonkin verran suomeksi käännettyinä.

Isot kiitokset Karille ja kaikille vastuuhenkilöille. Kiitokset kuulijoille ja siunaukset Kotkaan. Toivottavasti nähdään taas myöhemmin.

Ennen tilaisuuden alkua
Pertti Simola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *